LICHAAMSMASSAGE 30 MINUTEN

Een rug-nek-schoudermassage

€ 30,00

LICHAAMSMASSAGE 60 MINUTEN

Massage van de rug, nek, schouders en achterkant benen.

€ 60,00

LICHAAMSMASSAGE 30 MINUTEN & RUGPAKKING

Een rug-nek-schoudermassage gevolgd door een warme "dead sea mud" pakking. Deze pakking van Dode Zee modder heeft een reinigend effect. Een warme pakking van rug en schouders werkt bijzonder ontspannend.


De ontspannende lichaamsmassages worden op de klassieke, manuele manier uitgevoerd. Desgewenst kan dit afgewisseld worden met cuppingmassage.

Cuppingmassage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci siliconen cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuĆ¼m. Vervolgens wordt de cup in een bepaalde volgorde over de huid verplaatst. Deze behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Wil je een combinatie van een gezichtsbehandeling en een lichaamsmassage? Kies dan voor de PURE STRESS RELIEF behandeling.

€ 60,00