Cleansing milk

Deze milde cleanser, op basis van meerdere huidverzachtende oliën, is geschikt voor een effectieve reiniging van alle huidtypen. Nabehandelen met Aloë vera tonic.

€23,25

Azulen cleansing oil

De Azulen Cleansing Oil is een zachte hydrofiele olie, die vooral geschikt is voor het reinigen van een droge, vochtarme en gevoelige huid. Reinigt de huid zonder deze uit te drogen.

€19,40

Cleansing foam

Frisse, lichtschuimende cleanser voor de wat vettere huid. Reduceert de talgproductie, reinigt de huid zonder deze uit te drogen en herstelt de huidflora.

€23,00

Deep cleansing gel

Deze reinigingsgel is geschikt voor het reinigen van de huid met acné en onzuiverheden. Kan ook toegepast worden op een vette huid vanwege het zachte karakter van de gel.

€22,00

Aloe vera tonic

Een frisse tonic voor alle huidtypen op basis van Aloë vera. Aloë vera heeft naast hydraterende en helende eigenschappen ook een verzachtende en antiseptische werking. Aloë Vera heeft ook een gunstige werking op de basaalcellenlaag, waardoor de huid zich sneller vernieuwd en regenereert.

€18,60

Azulen tonic

Deze tonic is geschikt voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid op basis van het natuurlijke azulen uit de kamillebloesem.

€18,60

Make-up remover

Een zachte gel voor de effectieve verwijdering van make-up, waterproof mascara en lipstick. Bisabolol, uit de kamilleplant, maakt dat deze oogreiniging extra zacht aanvoelt. Het product bevat geen emulgatoren en voelt niet vet aan.

€19,20

Scrub cream

De Scrub Cream verwijdert effectief dode huidcellen door middel van frambozenpitvezels en bamboevezels, en verfrist de teint van de huid.

€20,20

Scrub cream sensitive

Deze zachte peeling is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en tere huid. De peelende substantie in de Scrub Cream Sensitive bestaat uit gedroogde zee-alg.

€20,20