Vitamin A Concentrate

Vitamine A, de krachtpatser voor de rijpere en verhoornde huid. Vitamine A concentraat activeert de celvernieuwing en stimuleert de natuurlijke collageen vorming van de huid.

€20,40

Vitamin C Concentrate

Vitamine C, de onmisbare krachtige antioxidant in skincare en de alleskunner onder de werkstoffen. Versnelt de synthese van collageen, verheldert de huid en zorgt voor een frisse stralende glow.

€20,40

Vitamin E Concentrate

Vitamine E is onmisbaar voor een gezonde en vitale huid. Vitamine E geeft een betere doorbloeding van de huidcapillairen, verhoogt de hydratatie en remt het huidverouderingsproces. Door de bevordering van de celdeling wordt de huid gladder, vervagen oneffenheden en zal pigmentvorming van de huid verminderen.

€20,40

Hyaluronic Concentrate

Hyaluronic Concentrate bevat 3 soorten Hyualuronzuur: hoog moleculair gewicht, laag moleculair gewicht en zeer laag moleculair gewicht. Triple hyaluronic acid dringt door tot de verschillende lagen van de huid en zorgt voor 24 uur hydratatie en voorkomt vochtverlies van de huid. Vervaagt fijne lijntjes en verbetert de structuur van de huid.

€22,20

Cerelastine serum

Dit luxe serum is bestemd voor de rijpere en verslapte huid. Het serum bevat naast een sterke moisturizer eveneens Repair Complex en het speciale krocusextract DermCom, dat via een betere celcommunicatie zorgt voor extra aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de huid voller en steviger, neemt de elasticiteit toe en wordt rimpelvorming tegengegaan. Tevens bevat het serum een biosaccharide, bestaande uit fucose-galactose suikers met een verzachtende werking op de gevoelige huid en sterke hydraterende en anti-aging eigenschappen.

€30,30

Snow algae serum

Het Snow Algae Serum bevat een extract van een bijzondere sneeuw-alg met een directe anti-aging werking. Het alg-extract stimuleert een speciaal gen in de huidcellen dat de levensduur van cellen beschermd. Hierdoor wordt de huid beschermd tegen veroudering en blijft de huid zacht en gehydrateerd.

€34,15