GEZICHTSBEHANDELINGEN


PURE DELUXE TREATMENT

De ultieme ontstressende behandeling waarbij je geniet van prachtige massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze. Ik kijk wat jouw huid en lichaam op dat moment nodig hebben en stem de behandeling daar volledig op af. Met welkomstritueel, Healthy Reset massage, oor-, hoofdhuid- en handmassage. Deze behandeling duurt 90 minuten en is inclusief epileren wenkbrauwen.

€ 90,00

PURE COMPLETE TREATMENT

Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zult ervaren. Ik kijk wat jouw huid en lichaam op dat moment nodig hebben en stem de behandeling daar volledig op af. Inclusief welkomstritueel en Healthy Reset massage. De behandeling duurt 75 minuten en is inclusief epileren wenkbrauwen.

€ 75,00

PURE BASIC TREATMENT

Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht. De behandeling duurt 60 minuten en is inclusief epileren wenkbrauwen.

€ 60,00

NICE TO MEET YOU

Een eerste behandeling (van 30 minuten) om kennis te maken met Pure by Sharon en de producten van IK Skin Perfection. Je ontvangt gratis de basis van je thuisverzorging: een Reset Skincare Box. Deze bevat een reiniging (SILK+), een dieptereiniging (SCRUB+) een serum (HYALURON+) en een gezichtsmasker (DOUBLE+). De eerste stap naar een gezonde huid en een ontspannen lichaam!

€ 85,00

GRATIS PRODUCTADVIES

Na een huidanalyse ontvang je een op maat advies van de producten van IK Skin Perfection. Hierna weet je precies wat jouw huid nodig heeft.

Extra tijdens de behandeling

Harsen bovenlip

€ 5,00

Harsen bovenlip & kin

€ 10,00

Harsen bovenlip, kin & kaaklijn

€ 15,00

Verven wenkbrauwen

€ 7,50

Verven wimpers

€ 10,00

Verven wimpers & wenkbrauwen

€ 15,00


Cadeaubon

Gun jij iemand een mooie huid en een moment van pure ontspanning? Verras diegene dan met een cadeaubon van Pure by Sharon. Verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag.