GEZICHTSBEHANDELINGEN


PURE DELUXE

De ultieme ontstressende behandeling van 90 minuten waarbij je geniet van prachtige massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze. Ik kijk wat jouw huid en lichaam op dat moment nodig hebben en stem de behandeling daar volledig op af.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende behandeling: een welkomstritueel inclusief nek-, schouder-, decolletémassage, oppervlaktereiniging, epileren wenkbrauwen, dieptereiniging, detox masker, handreflexmassage, serum routine, uitgebreide gezichtsmassage, crèmemasker, hoofdhuid- oormassage, 24u crème en oogverzorging.

€ 90,00

PURE COMPLETE

Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zult ervaren. Ik kijk wat jouw huid en lichaam op dat moment nodig hebben en stem de behandeling daar volledig op af. Inclusief welkomstritueel en Healthy Reset massage. De behandeling duurt 75 minuten en is inclusief epileren wenkbrauwen.

€ 75,00

PURE BASIC

Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht. Tijdens het inwerken van het masker geniet je bijvoorbeeld van een hoofdhuid- oormassage of een handreflexmassage. De behandeling duurt 60 minuten en is inclusief epileren wenkbrauwen.

€ 60,00

NICE TO MEET YOU

Een eerste behandeling (van 30 minuten) om kennis te maken met Pure by Sharon en de producten van IK Skin Perfection. Je ontvangt gratis de basis van je thuisverzorging: een Reset Skincare Box. Deze bevat een reiniging (SILK+), een dieptereiniging (SCRUB+) een serum (HYALURON+) en een gezichtsmasker (DOUBLE+). De eerste stap naar een gezonde huid en een ontspannen lichaam!

€ 85,00

BEAUTY REFLEXMASSAGE

Via de reflexzones op de voeten bereik je de gehele mens. Reflexzonetherapie is gebaseerd op het idee dat de zones op de voeten, de zones in het lichaam weerspiegelen.

De beauty reflexmassage is gericht op het creëren van diepe rust en totale ontspanning van zowel lichaam als geest. Dit zorgt ervoor dat de (gezichts)spieren ontspannen, de doorbloeding en energiedoorstroming toeneemt, het immuunsysteem beter gaat functioneren en afvalstoffen verdwijnen. Zo wordt schoonheid van binnenuit gestimuleerd.

De behandeling bestaat uit een welkomstritueel, voetbad, voetscrub met Mimatcha scrub (op basis van Japanse Matcha, 100% pure cacaoboter en mint), voetreflexmassage en ter afsluiting een kopje kruidenthee.

€ 60,00

Extra tijdens de behandeling

Harsen bovenlip

€ 5,00

Harsen bovenlip & kin

€ 10,00

Harsen bovenlip, kin & kaaklijn

€ 15,00

Verven wenkbrauwen

€ 10,00

Verven wimpers

€ 10,00


Cadeaubon

Gun jij iemand een mooie huid en een moment van pure ontspanning? Verras diegene dan met een cadeaubon van Pure by Sharon. Verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag.