24h crèmes

IK EYE+

Een hydraterende en liftende oogcontourcrème die de tekenen van huidveroudering tegengaat. Groene cosmeceuticals helpen de huid en donkere verkleuringen op te lichten, terwijl hyaluronzuur en peptiden de huid rond de ogen liften en voller maken.

€39,95

IK AHAMAX+

Een lichte, matterende 24H fluid die het vernieuwingsproces ondersteunt en de poriën verfijnt. Het ondersteunt de vermindering van imperfecties bij met name de gecombineerde, onzuivere en vette huid. De hoge dosering aan groene cosmeceuticals zoals AHA fruitzuren zuiveren de huid en dragen bij aan het verminderen van de aanwezigheid van talg en puistjes.

€46,95

IK HYAMAX+

Deze geconcentreerde, luchtige 24H vochtbooster draagt bij aan het herstel van de huid en hydrateert onmiddellijk. Het stimuleert celvernieuwing voor het behoud van een jonge en frisse huid en gaat daarmee huidveroudering tegen.

€49,95

IK RECOVER+

Een zachte en kalmerende 24H crème die de extreem gevoelige- en probleemhuid voedt, herstelt, hydrateert en onmiddellijke verlichting biedt. Biedt eerste hulp bij de gestreste, droge en geprikkelde huid. Toegevoegde groene cosmeceuticals herstellen de pH van de huid en bieden zo optimale bescherming.

€56,95

IK RELIFT+

Een exclusieve 24H gezichtscrème die de gevolgen van het ouder worden helpt te vertragen en bijdraagt aan de verbetering van de huidstructuur. Ondersteund het reduceren van rimpels, stimuleert collageenaanmaak en helpt de vorming van ouderdomsvlekken te vertragen. Deze rijke, voedende anti-aging crème draagt bij aan een jong, elastisch en stralend resultaat.

€57,95

IK LIP+

LIP+ is een 100% vegan lip balm. Verzacht de lippen onmiddellijk en ondersteunt het herstel van zeer schrale lippen. Deze verzorgende lip balm beschermt tegen uitdroging en houdt de lippen soepel.

€18,50