WAT IS ER NIEUW?


Februari 2024 - Training Kobido

Ontdek deze Japanse facelift massage! Bekijken we het lichaam en de huid bij bindweefselmassage vanuit de Westerse visie, bij Kobido wordt vanuit de Oosterse wijze gekeken. Kobido vindt zijn oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunst (TCM). Het is een effectieve en natuurlijke manier om veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan. Kobido betekent letterlijk ‘het traditionele pad van de schoonheid’. De huidconditie verjongt, verstevigt en verbetert door gebruik te maken van meridianen, acupunctuurpunten en lymfedrainage. Het is natuurlijk, pijnloos en voor alle huidtypen geschikt.

Ik ben hard aan het werk om zowel de Bindweefsel als de Kobido te integreren in de behandelingen. Word vervolgd!

September 2023 - Bindweefselmassage

Huidverbetering op natuurlijke wijze!

Deze maand heb ik de training Bindweefselmassage gevolgd. Wat houdt dit precies in? Een klein stukje theorie: collageenvezels vormen een belangrijk onderdeel van het bindweefsel in ons lichaam en spelen een essentiële rol bij de structuur en stevigheid van de huid. Bindweefselmassage stimuleert de collageenproductie in de huid, wat leidt tot verbetering van de huidstructuur en versteviging van de huid. Kortom, een natuurlijke facelift!

Ik zal jullie snel kennis laten maken met deze huidverbeterende massagetechniek.

Maart 2023 - Beauty Reflexmassage

Een nieuwe behandeling! Wat houdt de Beauty Reflexmassage in? Reflexzonetherapie is gebaseerd op het idee dat de zones op de voeten, de zones in het lichaam weerspiegelen. Via de reflexzones op de voeten bereik je dus de gehele mens. Deze voetmassage is vooral gericht op een diepe rust en totale ontspanning van zowel lichaam als geest. Dit zorgt ervoor dat de gezichtsspieren ontspannen, de doorbloeding en energiedoorstroming toeneemt, het immuunsysteem beter gaat functioneren en afvalstoffen verdwijnen. Zo wordt schoonheid van binnenuit gestimuleerd.

November 2022 - Guasha massage

Wat is guasha? Gua Sha betekent letterlijk 'schrapen'. Deze schraaptechniek is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunst (TCM). Guasha massage heeft de volgende voordelen voor de huid en ons lichaam:

- het bevordert de bloedsomloop
- het ontgift
- het stimuleert het imuunsysteem
- het vermindert blokkades
- het regenereert
- het vermindert spanning

De stenen die ik gebruik zijn van groene aventurijn. Aventurijn staat voor levenskracht en balans. Ervaar deze bijzondere manier van masseren tijdens de Deluxe of de Complete treatment.

September 2022 - Natuurlijke huidverzorging

Een nieuw merk in de salon: IK Skin Perfection. Na een lange zoektocht heb ik een weloverwogen en bewust besluit genomen om met dit prachtige merk te gaan werken. De producten zijn natuurlijk, parfumvrij, vegan, vrij van huidonvriendelijke stoffen én duurzaam ontwikkeld en verpakt. Het heeft voor iedere huidwens een oplossing, zelfs voor de meest gevoelige huid.

September 2022 - Een nieuwe start!

Na 3 jaar met mijn gezin in Madrid te hebben gewoond, zijn we deze zomer terug gekeerd naar Roosendaal. De salon is weer geopend en hoe! Een nieuw concept, aangepaste behandelingen én een nieuw merk! Ontdek wat de holistische behandelingen voor jouw huid en lichaam kunnen betekenen. Ik ga met super veel enthousiasme weer aan de slag! Zie ik je binnenkort?

Juli 2020 - Nieuwe krachtpatsers Nouvital Cosmetics

Nouvital heeft vier nieuwe krachtpatsers uitgebracht, welke onmisbaar zijn in de dagelijkse skincare routine; een Vitamine A, Vitamine C, Vitamine E en een Hyaluron concentraat. Welk concentraat past het beste bij jouw huid? Ik kijk samen met jou naar de producten die het beste bij jouw huid passen.

Mei 2020 - Meet the new Nouvital Cosmetics

De producten van Nouvital Cosmetics hebben een nieuw jasje gekregen. Het logo, de etiketten en een gedeelte van de verpakkingen hebben een update gekregen. Strak, modern en eigentijds. Echter blijven de kernwaarden van Nouvital hetzelfde. Nog steeds is het doel om met liefde hoogwaardige, betaalbare en huidverbeterende cosmetica te produceren.

Augustus 2018 - Innovaties Nouvital producten

Nouvital Cosmetics is de afgelopen tijd weer druk bezig geweest om een aantal producten te verbeteren met de nieuwste ingrediënten en trends uit de cosmetische wereld. Zo wordt momenteel een nieuw ingrediënt toegevoegd aan de dag- en nachtcrèmes, maskers en reinigingsproducten: pre-biotica. Het pre-biotica beschermt onze huidflora en houdt dit gezond. Veel klachten en huidaandoeningen vinden hun basis in een huidflora die in onbalans is. Tevens zorgen veroudering van de huid, medicijn gebruik, UV, warmte/kou, etc. dat deze delicate balans altijd onder druk staat. Het pre-biotica werkt dan zowel preventief als pro-actief om onze huid te beschermen en gezond te houden.

April 2018 - CHI ESSENTIËLE OLIËN

De salonproducten zijn uitgebreid met de essentiële oliën van Chi. Deze oliën zijn 100% natuurlijk en zorgen voor een unieke geurbeleving tijdens de behandeling. Kies zelf een geur die past bij je stemming op dat moment en laat je meevoeren..

Februari 2018 - TRAINING AROMATHERAPIE

Tijdens deze training heb ik geleerd hoe ik aromatherapie kan toepassen tijdens de behandelingen. Bij aromatherapie maak ik gebruik van essentiële oliën, ook wel etherische oliën genoemd, die uit planten, bloemen, grassen en bomen worden gewonnen. De verschillende oliën hebben ieder een specifiek effect op lichaam en geest. Beleef deze heerlijke geurreis tijdens een van de behandelingen.

Januari 2018 - NIEUWE BEHANDELING PURE STRESS RELIEF

Deze ontspannende gezichtsbehandeling start met een rug-nek-schouder massage om je helemaal tot rust te laten komen. Even de drukte van alledag vergeten en aan helemaal niets denken. Ben jij daar ook zo aan toe? Maak dan snel een afspraak voor deze behandeling!

November 2017 - Training hoofdhuid- oormassage

Vandaag heb ik de training Hoofdhuid- oormassage gevolgd. Stress en spanningen kunnen het hoofd een gespannen gevoel geven. Bij deze massage worden de nek, schouders, hoofdhuid en oren op een rustgevende manier gemasseerd. In de oren is ons hele lichaam gereflecteerd, evenals in onze handen en voeten. Het masseren van deze reflexpunten heeft een positieve invloed op het lichaam. Deze massage kan tijdens een lichaamsmassage worden toegepast, maar ook tijdens een gezichtsbehandeling.

Maart 2016 - Training Cupping massage

Deze maand heb ik de training gevolgd met de Bellabaci massage cups. Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte en negatieve druk wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. De cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt, dode huidcellen verwijdert, fijne lijntjes en rimpels vermindert. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

November 2015 - Nieuwe behandeling PURE COLLAGEN

Tijdens deze luxe behandeling maak ik gebruik van een vliesmasker. Een vliesmasker bestaat uit gevriesdroogde collageen waarin actieve werkstoffen zijn geïmpregneerd. Deze werkstoffen worden in pure vorm aan de huid afgegeven, waardoor de huid intensief gevoed wordt. Het collageen zorgt voor versteviging en hydratatie van de huid. Laat je verrassen door het mooie resultaat van deze behandeling!

April 2015 - Nieuw in de salon: Body sugaring

Body sugaring is ontharen door middel van suiker(pasta). Deze methode kent veel voordelen t.o.v. harsen en andere ontharingstechnieken: het is 100% natuurlijk, de suiker hecht niet aan de huid, is minder pijnlijk dan harsen, haren blijven vaak langer weg, leidt op den duur tot sterk verminderde haargroei! Kijk voor meer informatie en prijzen onder het kopje 'behandelingen'. Of neem contact met me op, dan kan ik de werkwijze verder toelichten. Ervaar de voordelen van body sugaring zelf en je bent voorbereid op een mooie zomer!

November 2014 - Nieuwe behandeling PURE GOLD

Dit najaar bied ik een nieuwe behandeling aan: PURE GOLD. Deze behandeling bestaat o.a. uit een verwarmend paraffine masker. Eerst breng ik een ampul aan, afgestemd op de behoefte van de huid. Daarover gaat de warme paraffine die de huid volledig afsluit. De isolerende werking van het masker geeft een sterke doorbloeding van de huid en daardoor een intensieve werking van de werkstoffen van het ampul. De behandeling geeft niet alleen warmte en ontspanning, het is ook een echte weldaad voor de huid!

November 2013 - Nieuwe stamcel Nouvital

Nouvital heeft een nieuw type stamcel (van een speciale druivensoort) aan de dagcrèmes toegevoegd. Deze stamcel beschermt binnen de cel het cel-DNA tegen afbraak door zuurstofradicalen en beschermt daardoor de huid tegen huidveroudering. Ook het schadelijke effect van UV-straling wordt door deze stamcel sterk verminderd. Met deze toevoeging zullen de producten een nog betere bescherming bieden.

Augustus 2013 - Verbouwing van de salon

Na een grote verbouwing is het dan eindelijk zover: Schoonheidssalon PURE by Sharon is opnieuw geopend! Zoals je gewend bent straalt de salon rust en ontspanning uit. Voor een eerste indruk verwijs ik je op deze website naar de pagina 'Salon'. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en kom lekker relaxen!!

Februari 2013 - Training Drukpuntmassage

Deze maand heb ik een training Drukpuntmassage gevolgd. Drukpuntmassage vindt zijn oorsprong in het Verre Oosten. Bij deze massagetechniek draait het om energie of levenskracht (chi). Energie verloopt door een stelsel van banen (meridianen) in het lichaam. Door op bepaalde punten een drukpuntmassage te geven, kan men de energiedoorstroming beïnvloeden. Het energiesysteem wordt meer in balans gebracht, de aanmaak van nieuwe huidcellen neemt toe. Dit betekent dat de huid steviger en elastischer wordt. De drukpuntmassage kan ik tijdens iedere gezichtsbehandeling toepassen.