OVER MIJ

"Mijn missie is jouw huid te laten stralen en jouw lichaam en geest tot rust te brengen"


Sinds 2010 heb ik mijn eigen schoonheidssalon waar ik iedere dag met veel passie en liefde mijn klanten mag helpen bij hun huidwensen en ze onder te dompelen in totale ontspanning.

Tegenwoordig ligt de focus veel op het uiterlijk en worden we dagelijks geconfronteerd met onrealistische schoonheidsbeelden. Maar die eerste fijne lijntjes bij je ogen, de lachrimpeltjes, die zeggen iets over jouw leven, over wie jij bent. Ik help je met het vinden van de balans tussen enerzijds het accepteren dat we ouder worden, en anderzijds het goed zorgen voor je huid en lichaam, zodat we op een zo mooi en gezond mogelijke manier ouder mogen worden. There is beauty in imperfection!

Ik onderscheid mij van andere salons omdat ik het lichaam als één geheel zie, niets staat los van elkaar en dat zie je terug in mijn holistische behandelingen. Regelmatig volg ik trainingen en workshops, zodat ik steeds meer verdieping in mijn behandelingen aan kan brengen.

Daarnaast heb ik mij volledig verdiept in de ingrediënten in cosmetica. We brengen dagelijks producten aan, maar wat smeren we nou eigenlijk op onze huid? Ik heb een hele bewuste keuze gemaakt voor het merk IK Skin Perfection. Een merk met natuurlijke producten zonder rommel, zoals parabenen, microplastics, parfum etc. Het geeft mij voldoening om voor iedere klant een ideale huidverzorgingsroutine op te stellen, met producten die niet alleen goed zijn voor de huid, maar ook voor mens, dier en milieu.

Well-aging en duurzaamheid, dat is de sleutel tot jouw natuurlijke schoonheid!

Zie ik je binnenkort in de salon?


Liefs Sharon