serums

IK HYALURON+

HYALURON+ is een intensief Hydrating Firming Serum dat bijdraagt aan optimale hydratatie van de huid, een verbeterde spankracht van de huid en zichtbare lijntjes helpt op te vullen.

€17,95

IK RETINOL+

RETINOL+ is een mild plantaardig vitamine A serum voor een jeugdige, egale, gladde én ultrazachte huid! Retinol Backuchiol Night Oil is een nieuwe generatie plantaardige retinol-olie die de hele nacht doorwerkt en helpt de tekenen van huidveroudering te verminderen en de celvernieuwing te stimuleren.

€19,95

IK C GLOW+

"Het wondermiddel” voor de huid dat de zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid vermindert. C GLOW+ is rijk aan Curcuma en Vitamine C én bevat een mix aan AHA fruitextracten die de huid egaler en gladder maken, fijne lijntjes verminderen en de huidstructuur verfijnen.

€17,95

IK BRIGHT LIGHT+

BRIGHT LIGHT+ is het ultieme pigmentserum. Een revolutionaire huidoplichtende formule die helpt bij het vervagen van pigmentvlekken en bijdraagt aan een gelijkmatige huidteint. Het dagelijks gebruik van dit serum draagt bij aan een heldere, perfect gave en egale huid!

€17,95

IK PRERED+

PRERED+ is dé specialist bij roodheid en couperose. Dit 100% kalmerende Anti Redness Miracle Serum biedt eerste hulp bij de rode, zonverbrande en geprikkelde huid. Een krachtige huidhersteller die zorgt voor onmiddellijke verlichting. Het serum herstelt de huidbarrière, kalmeert en verfrist de huid waardoor de huid minder vlekkerig en rood oogt.

€18,95

IK MICROBIOME+

MICROBIOME+ is een geavanceerde pre- en probiotica formule die bijdraagt aan het in balans brengen en het herstellen van de huidflora en zorgt voor een gezond en gebalanceerd microbioom.

€18,95

IK GLYCOL ACID+

GLYCOL ACID+ is een geconcentreerd serum op basis van 15% Glycolic Acid. Door de intensieve huidverbeterende dieptewerking is het breed inzetbaar. Het draagt bij aan het verminderen van oppervlakkige rimpeltjes, het vervagen van (acne)littekens, het verminderen van pigmentvlekken en het verstevigen van de huid.

€19,95

IK SALICYL ACID+

SALICYL ACID+ is dé nummer één oplossing voor de vette en onzuivere huid. Dit serum is verrijkt met 2% Salicylic Acid dat het vermogen heeft om diep door te dringen in de poriën en daar opgehoopt talg oplost. Hierdoor worden verstoppingen voorkomen en onzuiverheden, puistjes en ontstekingen verminderd.

€19,95

IK PreBiotic Spray

PREBIOTIC SPRAY+ is een verfijnde mist die de huid voorziet van een onzichtbare sluier die de huidbarrière versterkt en de huid verzacht en kalmeert. Het bevat voeding voor de goede, beschermende bacteriën die op de huid leven en draagt daarmee bij aan een gebalanceerd en versterkt microbioom.

€24,95