zonbescherming

MINERAL SUN FACE SPF50

MINERAL SUN FACE SPF50 is een watervrije zonbescherming met een mineraal UVA- en UVB-filter. De prebiotische werking draagt bij aan een gezonde huid. Zorgt voor een natuurlijke glow en een gehydrateerde huid. Vegan, oceaan vriendelijk en microplasticvrij.

€49,50

MINERAL SUN BODY SPF30

De MINERAL SUN BODY SPF30 is een hydraterende zonbeschermingscrème voor het lichaam met een natuurlijk UVA-, UVB- en HEV-filter. De formule bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten, is oceaanvriendelijk, waterresistent en parfumvrij.

€34,95

SUN STICK SPF50

SUN STICK SPF50 beschermt gemakkelijk en snel de meest gevoelige zones tegen overmatig blootstelling aan de zon, zoals de neus, oren, lippen, oogzone, jukbeenderen, littekens en pigmentvlekken. Is 100% mineraal, natuurlijk en vegan, vrij van nanodeeltjes, parfumvrij en kidsproof.

€19,95

AFTER SUN

De AFTER SUN balm kalmeert de verhitte huid, voedt, maakt soepel en hydrateert intensief. Herstelt de huid na het zonnebaden van schadelijke invloeden van de zon. Zorgt voor een zijdezacht gevoel zonder een vettige laag achter te laten. De formule is 100% natuurlijk, vegan, parfumvrij en microplasticvrij. De formule is zeer geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en voor kinderen.

€26,95