zonbescherming

IK MINERAL SPF 30

Deze krachtige en hydraterende minerale en vegan sunscreen beschermt jouw gezicht optimaal tegen de zon. Mineral SPF 30 voelt niet plakkerig, smeert prettig uit en laat geen witte waas achter. Het Zinc Oxide (non-nano) beschermt jouw huid perfect én tast het zeeleven en het koraal niet aan. Een duurzame zonnebrand dus! De crème heeft een UVA en UVB-zonbescherming én is geschikt voor de normale tot zelfs de meest gevoelige huid!

€29,95

IK SUN SPF 50

Een beschermende en hydraterende zonnebrand met UVA en UVB bescherming en een hoge SPF 50 sunblock. Is geschikt voor de normale tot gevoelige huid, ondersteund het herstel van de vochtbalans en helpt huidveroudering te vertragen.

€46,95

SUN STICK SPF 50

SUN STICK SPF 50 beschermt gemakkelijk en snel de meest gevoelige zones tegen overmatig blootstelling aan de zon, zoals de neus, oren, lippen, oogzone, jukbeenderen, littekens en pigmentvlekken. Is 100% mineraal, natuurlijk en vegan, vrij van nanodeeltjes, parfumvrij en kidsproof.

€19,95

AFTERSUN

De AFTER SUN balm kalmeert de verhitte huid, voedt, maakt soepel en hydrateert intensief. Herstelt de huid na het zonnebaden van schadelijke invloeden van de zon. Zorgt voor een zijdezacht gevoel zonder een vettige laag achter te laten. De formule is 100% natuurlijk, vegan, parfumvrij en microplasticvrij. De formule is zeer geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en voor kinderen.

€26,95